Dostupni linkovi

BANJALUKA


Avion u kojem su se nalazili premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik, predsednik parlamenta RS Igor Radojiccich i predsedavajuchi Predstavnicckog doma parlamenta BiH Nikola SSpirich, danas je zbog tehnicckog kvara prinudno sleteo na banjaluccki aerodrom. Dodik, Radojiccich i SSpirich putovali su iz Banjaluke u Sarajevo na inauguraciju cclanova Predsednisstva BiH, ali je avion iznad Travnika pocceo da gubi snagu i ponire, a nestalo je i struje.
Zbog svega toga pilot je okrenuo avion nazad ka Banjaluci i sleteo na banjaluccki aerodrom. Pre dve sedmice desila se sliccna situacija po povratku predsednika i premijera RS Dragana CCavicha i Milorada Dodika iz Sarajeva, kada je avion zbog kvara elektronike kruzzio iznad aerodroma skoro sat vremena, a potom sleteo.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG