Dostupni linkovi

Kontakti

Kontaktirajte Radio Slobodna Evropa

Čuli bismo vaše mišljenje. Evo kako nas možete kontaktirati.

Prijavite grešku, podijelite informacije

Međunarodna pošta

Radio Free Europe/Radio Liberty

Vinohradska 159A
100 00 Prag 10
Češka Republika

Intervjuišite naše novinare ili zatražite komentar

Medijske upite slati na: slobodnaevropa@rferl.org

Mi smo jedinstveni izvor informacija o mnogim gorućim političkim lokacijama uključujući Afganistan, Iran, Rusiju i druge zemlje i regije. Neki od naših novinara i stručnjaka dostupni su za medijske intervjue ili davanje širih informacija o kontekstu na niz tema i pitanja. Njihova kontakte možete naći na ovom LINK-u (stranica je na engleskom jeziku).

Prenesite naše sadržaje

Upite za prenošenje i korištenje tekstova i drugih sadržaja Radija Slobodna Evropa šaljite na permissions@rferl.org. Više informacija o odredbama i uslovima pronađite na ovom LINK-u (stranica ne engleskom jeziku).

Radite sa nama

Svi oglasi za posao mogu se naći ovdje (stranica na engleskom jeziku).

Za više informacija o novinarskim stipendijama posjetite stranice za stipendije Vaclav Havel i Jiri Dienstbier i regionalnu stipendiju Balkanskog servisa.

Zaštita podataka

Radio Slobodna Evropa ozbiljno shvata pravo na privatnost. Kako se naše sjedište nalazi u Pragu u Češkoj Republici gdje prikupljamo i obrađujemo većinu ličnih podataka, obavezani smo strogim zakonima o privatnosti podataka u Evropskoj uniji. Više informacija možete pročitati ovdje.

XS
SM
MD
LG