Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Marija Mali dobila poziv od tužilaštva na razgovor


Siniša Mali, gradonačelnik Beograda

Više javno tužilaštvo u Beogradu pozvalo je na razgovor Mariju Mali, bivšu suprugu gradonačelnika Beograda Siniše Malog, potvrđeno je za RSE u Višem javnom tužilaštvu. U tom tužilaštvu nisu želeli da saopšte više detalja, za kada je razgovor zakazan, niti u kom svojstvu je Marija Mali pozvana.

Televizija N1 prenela je da bi Marija Mali iskaz trebalo da da krajem marta, u vezi sa tvrdnjama oko Agencije za borbu protiv korupcije i ostalim navodima o kojima je u medijima govorila poslednjih dana.

Marija Mali je bivšeg supruga Sinišu Malog javno optužila za učešće u nezakonitom rušenju objekata u beogradskoj četvrti Savamala, koji su se nalazili u zoni izgradnje projekta vlasti “Beograd na vodi”.

Ona je medijima rekla da zna koja je firma svojom mehanizacijom porušila objekte u Savamali u izbornoj noći između 24. i 25. aprila 2016. godine. Marija Mali takođe je svojevremeno javno rekla da je njen nekadašnji suprug Siniša Mali sakrio od Agencije za borbu protiv korupcije deo imovine koju poseduje.

XS
SM
MD
LG