Dostupni linkovi

Predsjedništvo HDZ raspustilo stranački odbor Zagreba


Predsjedništvo HDZ-a na sjednici u Solinu raspustilo je stranački gradski odbor Zagreba i njegova predsjednika Antu Zvonimira Golema te imenovalo povjerenstvo HDZ-a za grad Zagreb, na čijem je čelu glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić.

Ovakvu smo odluku donijeli radi konsolidacije stranke bez prejudiciranja krivnje. Konstatirali smo da postoje problemi u odnosima u komunikaciji, to jest da postoji problem između čelnoga čovjeka (Golema) i većeg dijela gradskog odbora, odnosno područnih ureda, rekao je predsjednik stranke Tomislav Karamarko. Dodao je kako je Predsjedništvo HDZ-a kao odgovorno stranačko tijelo odlučilo riješiti taj problem.

Karamarko je također rekao kako će novoimenovano povjerenstvo obaviti izbor novog gradskog odbora HDZ-a Zagreba te da se vodstvo stranke u to neće miješati, prenosi Hina.

Odgovarajući na novinarska pitanja Karamarko je rekao da su današnje sjednice Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća u Solinu formalni početak priprema za lokalne izvore iduće godine, iako su te pripreme, kako je dodao, počele i prije.
XS
SM
MD
LG