Dostupni linkovi

NOVI SAD


Proces protiv Branimira Glavassa, osumnjiccenog za ratni zloccin protiv civilnog stanovnisstva u Osijeku 1991, mogao bi pocceti najranije krajem leta, a svakako do kraja godine, izjavio je
predsednik Hrvatskog helsinsskog odbora ZZarko Puhovski.
Puhovski je u intervjuu za novosadski "Gradjanski list" izrazio
ocekivanje da che sudjenje Glavassu konaccno omoguchiti da se pokrenu procesi za zloccine koji su poccinjeni i u drugim delovima Hrvatske.
Branimir Galvass kome je hrvatski sabor u sredu ukinuo polasnicki imunitet, odbacio je sve optuzzbe uz tvrdnje da je recc o politiccki montiranom procesu, zbog ccega je zapretio da che optuzziti i one kojima je bio podredjeni.

BAGDAD
Cetvorica americkih marinaca poginula su u Iraku kada se njihov tenk prevrnuo s mosta i pao u kanal. Americka komanda je saopsstila da pogibije nisu rezultat neprijateljske akcije.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG