Dostupni linkovi

UEFA odbila žalbu FK Partizan 


Navijači fudbalskog kluba Partizan, arhivska fotografija
Navijači fudbalskog kluba Partizan, arhivska fotografija

Evropska fudbalska unija (UEFA) odbila je danas žalbu Partizana na kaznu od dve utakmice bez prisustva publike, javila je agencija Beta.

"Nakon usmenog saslušanja i argumenata koje su u Nionu izložili predsednik Milorad Vučelić i potpredsednik kluba profesor doktor Vladimir Vuletić, a pred Većem sudija iz Holandije (predsedavajući), Italije, Francuske i Grčke, Žalbeno veće je donelo odluku o potvrđivanju prvostepene odluke", navodi se u saopštenju na sajtu Partizana.

Partizan je zbog "rasističkog ponašanja navijača" na utakmici sa turskom Malatijom kažnjen sa dve utakmice u evropskim takmičenjma pred praznim tribinama.

Ne propustite pročitati:


"Problem recidivizma i izuzetno obiman prekršajni dosije koji naš klub ima, bili su najveća prepreka usvajanju žalbe", naveli su iz Partizana.

Partizan je obavio jednu utakmicu suspenzije, kada su, posle dozvole UEFA-e, protiv Moldea u plej-ofu za plasman u grupnu fazu, na stadionu bila deca iz fudbalskih škola, a deca uzrasta do 14 godina moći će da uđu na stadion i u utakmici protiv AZ Alkmara.

Utakmica prvog kola Grupe L između Partizana i AZ Alkmara igra se narednog četvrtka od 21 čas u Beogradu.

Pročitajte i ovo:

XS
SM
MD
LG