Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Tadić otkazao konferenciju zbog malo novinara


Boris Tadić

Lider Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić otkazao je danas konferenciju za novinare jer se nije pojavio dovoljan broj novinara.

Na konferenciju su došli novinari Bete i Tanjuga kojima se obratio portparol stranke Konstantin Samofalov.

"Tema konferencije trebala je da bude sveprisutno nasilje koje sprovodi Vučićeva autokratska vlast. Budući da se niko od novinara nije pojavio izuzev predstavnika dve agencije bez kamera predsednik stranke Boris Tadić je otkazao konferenciju za novinare", rekao je Samofalov Beti i Tanjugu.

On je kazao da je neverovatno da dan nakon objavljivanja fotografija na kojima se građani i novinari "razvlače kao ovce" po ulicama Beograda na Vučićevoj inauguraciji, dan nakon objavljivana fotografija novinari ne dođu na konferenciju jedne parlamentarne opozicione stranke.

"Nema sumnje da što se tiče svih tih medija ovakav postupak je i implicintna podrška nasilju koje sprovodi Vučićev autokratski režim, a to nasilje ne odnosi se samo na maltretiranje građana i novinara od strane batinaša na Vučićevom skupu, već i ponovni udar na imovinu građana u Savamali, ali i na ogromne pritiske na medije i opozicione stranke, a posebno naglašavam na medije", rekao je Samofalov.

XS
SM
MD
LG