Dostupni linkovi

Melanija Tramp tuži slovenačkog novinara zbog klevete


Melanija Tramp
Melanija Tramp

Supruga republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, Melanija Tramp pokrenula je privatnu tužbu zbog klevete protiv Slovenca Tomaža Miheliča, potvrdila je danas njena slovenačka advokatica Nataša Pirc Musar.

Ona tvrdi da je Mihelič anonimni autor članka iz slovenačkog tabloida "Suzi" u kojemu su u julu ove godine, kako ističe, objavljene neistinite tvrdnje, koje su nakon toga preneli neki britanski i američki mediji.

Na taj način napravljena je "nepopravljiva šteta" ugledu Trampove supruge rođene pre 45 godina u Sloveniji, a svrha članka je bila da se naškodi njenom ugledu, rekla je Pirc Musar.

U članku potpisanom inicijalima S.S, objavljenom u malotiražnom slovenačkom listu, koji je zbog američke predizborne kampanje naišao na odjek i u stranim medijima, piše da je Melanija Tramp, rođena Knavs, tokom manekenske karijere u jednoj modnoj agenciji radila i kao "eskort dama", što je Melanija Tramp kategorično negirala i najavila pokretanje sudskog procesa protiv slovenačkih novinara koji o njoj šire takve glasine.

XS
SM
MD
LG