Dostupni linkovi

Ostojić: Lider Mosta Petrov nije praćen


Božo Petrov nije ni praćen, ni prisluškivan ni izlistavan, odgovorio je u utorak u Dnevniku Nove TV dosadašnji hrvatski ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na prozivke iz Mosta da je zlouporabio svoje položaj i ovlasti te da je PNUSKOK pratio čelnika Mosta nakon izbora.

Ustvrdio je kako ga glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja optužuje bez ikakvih dokaza te je pozvao Božu Petrova da se direktno suoče kako bi raspravili te teme.

"Oni žele voditi MUP, žele se baviti sigurnosti pa mislim da bi bio red da se suočimo i da vidimo tko govori istinu", rekao je Ostojić.

Poručio je kako za tako ozbiljne optužbe treba podnijeti kaznenu prijavu te je potpisati imenom i prezimenom kako bi ta osoba mogla i odgovarati ako se tvrdnje pokažu neistinitima.

Zanimljivo je, kaže, da Grmoja ne želi davati nikakva imena i ne daje nikakve konkretne informacije. Ako se netko bavi s ovakvim stvarima neka da dokumente i dokaze, ne može ovako uznemiravati javnost, rekao je.

"Ovo je bacanje prašine u oči, ima nekih drugih problema, neka kažu zašto se toliko tuku za MUP i kad je to počelo", rekao je Ostojić.

Dodao je kako ga iz USKOK-a još nitko nije zvao ali da će se odazvati ako bude pozvan.

XS
SM
MD
LG