Dostupni linkovi

Demokratski front najavljuje nove proteste


"Demokratski front i građani Crne Gore neće stati i nastavićemo našu borbu do ispunjenja krajnjeg cilja – formiranja prelazne Vlade i obaranja režima Mila Đukanovića i omogućavanja prvih poštenih i pravičnih izbora", saopštio je lider Nove srpske demokratije i član predsjedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić.

Nikakvi dijalozi izvan DF-a koji bi se organizovali od strane ostalih opozicionih stranaka sa DPS-om i SDP-om za nas nijesu prihvatljivi jer smo mi prekinuli svaku komunikaciju sa tim strankama. Obavještavamo javnost Crne Gore da ćemo mi ovih dana ponovo obići Crnu Goru i da ćemo opštinama u Crnoj Gori informisati građane o zloupotrebama vlasti i sile. Predočićemo plan kako da našu operaciju privedemo kraju i da se ispune ciljevi koje smo ispostavili – rekao je Mandić.

On je istakao da imaju razrađen plan koji će biti predstavljen građanima u svim crnogorskim opštinama ovih dana.

Kad budemo obilazili opštine dio plana je i organizovanje velikog protesta u Podgorici ali tu odluku ćemo donijeti zajedno sa našim građanima – rekao je Mandić.

Govoreći o procjeni štete u neredima koji su se desili u subotu i mogućem zahtjevu da bi DF trebao da pokrije tu štetu, Mandić je istakao da je mnogo veća šteta nanijeta učesnicima protesta kada su šatori uklonjeni.

XS
SM
MD
LG