Dostupni linkovi

Mitropolit Mihailo udario ženu koja je hjela da ga pljune


U Kotoru se danas dogodio incident kada je mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo udario jednu stariju ženu kada je prolazio pored nje.

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo i danas je, kao prije tri dana u Bijelom Polju, doživio neprijatnost i vrijeđanja u Kotoru prilikom dolaska na Javnu raspravu o Nacrtu zakona o vjerskim slobodama, koji je ponovo odgođen.

Grupa od oko 100 građana, pristalica Spske pravoslavne crkve spriječila je danas mitropolita Mihaila i ostale predstavnike Crnogorske pravoslavne crkve da učestvuju u javnoj raspravi. Zbog napete situacije rasprava u Kotoru na kraju nije održana.

Mitropolit Mihailo kazao je da se ne sjeća da li je ikoga udario kada je danas u Kotoru bježao od pristalica SPC.

“U Kotoru je bila jedna grupa fanatičnih pristalica SPC, koji su uradili sve da naprave nered. Ja se stvarno ne sjećam da li sam zakačio nekoga u toj gomili koja me je jurila”, rekao je Mihailo za Portal Analitiku.

On je kazao da mu je iskreno žao ako je udario staricu ili bilo kog drugoga jer, “jednostavno, smo se probijali kroz rulju i spasavali živu glavu”.

“Stvarno mi je žao ali nijesam nizašta kriv”, rekao je Mihailo povodom današnjeg incidenta.

Na snimku Novi TV Herceg Novi se vidi da se jedna starija žena ispriječila ispred njega u namjeri da ga pljune, što je kako se vidi na snimku i učinila.

XS
SM
MD
LG