Dostupni linkovi

Rađen: Svestan sam posledica, ispraviću grešku


Vaterpolo reprezentativac Srbije Nikola Rađen rekao je da je svestan posledica pošto su njegovi doping testovi bili pozitivni na kokain, da će ispraviti grešku i da se nada da će biti u prilici da se vrati vaterpolu.

Svetska plivačka federacija (Fina) privremeno je suspendovala Rađena pošto su njegovi doping rezultati bili pozitivni na kokain. Vaterpolista Olimpijakosa testiran je u Madridu 17. februara na utakmici Srbije i Španije u Svetskoj ligi.

Rađen je prethodno naveo da se neće oglašavati povodom toga, ali je kako je naveo, zbog velikog interesovanja odlučio da se obrati javnosti otvorenim pismom.

"Tačno je da su nalazi na doping testu bili pozitivni i da mi od Fine sledi suspenzija. Tokom dugogodišnje karijere i najvećih sportskih uspeha bio sam testiran više od 20 puta i svi testovi, osim poslednjeg, bili su negativni. Prihvatam odgovornost za svoje postupke i svestan sam posledica koje će uslediti, ali se nadam da ću biti u prilici da se vratim vaterpolu", naveo je Rađen na svom Tviter profilu.

Rađen je rekao da mu je žao što je uneo nemir u svoju porodicu, ali i jer je izneverio saigrače, trenere i razočarao ljubitelje vaterpola.

XS
SM
MD
LG