Dostupni linkovi

Sahranjena jedna od žrtava petostrukog ubistva u Makedoniji


Na lokalnom groblju u skopskom naselju Radišani sahranjen je danas Aleksandar Nakjevski, jedan od petorice ubijenih čija su tela nadjena kod Smiljkovskog jezera u blizini glavnog grada Makedonije.

Na groblju u Radišanima biće sahranjeni Cvetančo Acevski i Filip Slavkovski, dok će četvrta žrtva Kire Tričevski biti sahranjen na mesnom groblju u susednom naselju.

četvorica ubijenih mladića starosti su od 18 do 22 godine, dok je 45-godišnji Borče Stevkovski sahranjen u rodnom selu Treševo.

U naselju Radišani uklonjene su blokade koje je postavilo lokalno stanovništvo, a i dalje su rasporedjenje jake policijske snage, da bi sprečile eventualne incidente kojih je juče bilo nekoliko u tom delu grada.

Policija i dalje radi na istrazi i poziva gradjane i javnost na strpljenje. Za sada je saopšteno da je oko 50 osoba pozvano na razgovor u policijske stanice u Skoplju.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije rekli su da razgovori nisu obavljeni sa osumnjičenima, već sa osobama koje bi mogle imati neke informacije o ubistvu pet osoba na Smiljkovskom jezeru.
XS
SM
MD
LG