Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Mitinzi podrške Alepu u Sarajevu i Travniku

Mitinzima podrške Sarajevo i Travnik su se priključili aktivnoj svjetskoj kampanji #StandWithAleppo.

Predstavnici kulturnih udruženja, organizacija civilnog društva, akademske i vjerske zajednice u BiH i građani okupili su se u Sarajevu, pod sloganom ''Sarajevo - Metropolama svijeta za Halep i Siriju'', pozivajući svijet da pomogne Siriji i da krvoproliće bude zaustavljeno.

S porukom "Šaljemo glas mira", stotinjak građana okupilo se i u Travniku. Noseći transparente "Svijete zaustavi stradanje djece u Siriji" i "Spasite djecu i nedužne", građani Travnika su uputili apel da se zaustavi stradanje civila u Siriji, a osobito u Alepu.

Učitajte više sadržaja...

16x9 Image

Marija Augustinović

Novinarstvom se profesionalno počela baviti 2007. godine u redakciji Novinske agencije ONASA u Sarajevu. Nakon višegodišnjeg iskustva u agencijskom novinarstvu, angažirana je u radijskom i web novinarstvu.

16x9 Image

Marija Arnautović

Novinarstvom se počela baviti 1998. godine u Radiju Crne Gore. Od 2004. novinar-reporter i urednik vijesti u sarajevskom birou RSE, te urednica i voditeljica magazina TV Liberty.

16x9 Image

Zvjezdan Živković

Magistar komunikologije. Novinar Radija Slobodna Evropa od 2009. Jedan od urednika internet stranice Balkanskog servisa.

XS
SM
MD
LG