Dostupni linkovi

Hrvatska policija pomaže u potrazi za nestalim Splićaninom u Beogradu


Za Perišem traga, kako je rekao ministar policije Srbije, Žandarmerija, riječna policija i dronovi

Predstavnici hrvatske policije na putu su za Beograd kako bi pomogli u potrazi za nestalim Splićaninom Matejom Perišem, rekao je u ponedjeljak, 10. januara u Splitu premijer Hrvatske, Andrej Plenković.

„Ja sam zatražio od ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da u Beograd uputi ekipu naših predstavnika hrvatske policije, oni su danas na putu za Beograd“, rekao je premijer.

Plenković je zahvalio na dosadašnjim naporima srbijanskoj policiji i svima koji sudjeluju u potrazi za nestalim mladićem, i dodao kako je “ključno da obitelj gospodina Periša, a i cijela hrvatska javnost, dobiju cijelu informaciju“ o tome što se s njime dogodilo.

Dvadesetsedmogodišnji Splićanin Matej Periš nestao je u noći s 30. na 31. prosinca u Beogradu, nakon izlaska u noćnom klubu „Gotik“.

Periš je u Beograd stigao s prijateljima na doček Nove godine, a posljednji je put viđen na snimkama nadzornih kamera na kojima trči prijestolnicom Srbije.

U potrazi za njim, kako je ranije rekao ministar policije Srbije, Aleksandar Vulin, angažovana je Žandarmerija, jedinice riječne policije, dronovi, „sve što je u moći jedne policije“.

Otac nestalog mladića pozvao je građane da jave ukoliko imaju neke informacije o njemu.

XS
SM
MD
LG