Dostupni linkovi

Policija Srbije i dalje traga za nestalim mladićem iz Hrvatske


U potragu su od 4. januara ujutro uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije

Policija Srbije saopštila je da još uvek danonoćno traga za nestalim mladićem iz Hrvatske, otkako je njegov nestanak u Beogradu prijavljen na poslednji dan prošle godine.

Dvadesetosmogodišnji Matej Periš iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, tokom noćnog izlaska.

I dalje traje potraga za Splićaninom nestalim u Beogradu
molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:00:43 0:00

Njegov nestanak, kako je potvrdilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je prijavio njegov drug 31. decembra 2021. u 18 časova.

MUP je 4. januara saopštio da potraga još traje i da njoj neprekidno učestvuju pripadnici svih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za bezbednost na rekama, sve policijske stanice na teritoriji grada. U potragu su od 4. januara ujutro uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije.

„Pripadnici Policijske ispostave za bezbednost na rekama, zajedno sa kolegama iz Policijske brigade, od trenutka prijave nestanka M. P. patrolnim čamcima pretražuju Savu i Dunav, kao i obale dve reke“, navodi se u saopštenju MUP-a.

MUP je saopštio da policija nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom M. P. i intenzivno traga za njim.

Dan ranije Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da više organizacionih jedinica intenzivno radi na slučaju pronalaska M. P.

„Vrši se detaljna potragu i ispituju sve okolnosti nestanka mladića iz Splita“, navedeno je u saopštenju MUP-a.

"Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku u skladu sa zakonom preduzimaju sve mere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića", navedeno je u saopštenju policije 2. januara.

Otac nestalog mladića pozvao je građane da jave ukoliko imaju neke informacije o njemu.

XS
SM
MD
LG