Dostupni linkovi

Tanja Fajon odgovara Ani Brnabić: Malo više poštovanja i pozitivne energije


Tanja Fajon i Ana Brnabić
Tanja Fajon i Ana Brnabić

Poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon reagovala je na kritike da je neobjektivna koje joj je uputila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, poručivši da „nema vremena da se ljuti na one koji nemaju dobro mišljenje o njoj“.

Brnabić je u nedelju uveče, za televiziju Pink, izjavila da Tanja Fajon "nije naročito objektivna" jer je njena grupacija u EP, dan pre posete evroposlanika Beogradu, organizovala debatu za Savez za Srbiju u kojoj se nisu čula drugačija mišljenja, već "svakakve poluinformacije i čiste laži".

"Nemam vremena i ne želim da se ljutim, niti da mrzim ljude koji me ne vole ili nemaju dobro mišljenje o meni. Imam previše posla da uzvratim dobrim onima koji me podržavaju i daju mi energiju. Moj savet za čitav decembar glasi - malo više pozitivne energije i poštovanja", navela je Fajon na Tviteru reagujući na video snimak izjave premijerke koji je postavljen na Tviteru.

Tanja Fajon i Ana Brnabić polemisale su preko Tvitera i krajem novembra povodom povučene naslovnice nedeljnika NIN.

Fajon je predsedavajuća Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje sa Srbijom i članica delegacije EP koja je učestvovala u međustranačkom dijalogu vlasti i dela opozicije o poboljšanju uslova za slobodne i fer izbore u Srbiji.

XS
SM
MD
LG