Dostupni linkovi

Dačić ponovio optužbe na račun Tadića, kritikovao Mihajlović


Ministar spoljnih poslova i šef SPS Ivica Dačić ponovio je danas optužbe na račun lidera SDS Boris Tadića u vezi sa snimcima njegovog susreta s Rodoljubom Radulovićem zavnim Miša Banana, a izjavu ministarice Zorane Mihajlović o tome prokomentarisao je riječima: "Ima ona dovoljno svojih problema".

Upitan, naime, da li činjenica da optužbe na njegov račun stižu i od naprednjaka, uključujući i Zoranu Mihajlović, znači da je ugrožen njegov ostanak u vladi, Dačić je rekao da on ima dogovor sa predsjednikom vlade, Vučićem, te da o svemu što je sporno treba sa njim i da razgovara.

"Izjava ministarice MIhajlović nije namijenjena meni, ona ima dovoljno svojih problema da pokušava svoj položaj da popravi time što će reći nešto loše o meni", ocenio je Dačić.

Potpredsjednica vlade Zorana Mihajlović, naime, izjavila je juče da podržava ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića koji kaže da je potrebna istraga o tome kako su snimci susreta Dačića i Radulovića dospjeli u javnost, kao i da "Dačić neće uspjeti da pobjegne od odgovornosti".

Dačić je, međutim, primijetio da to nije prvi put da od Mihajlovićke stižu takve izjave, te da se on na to već navikao, ocijenivši njegov odnos sa premijerom kao dobar.

XS
SM
MD
LG