Dostupni linkovi

Veljović: Jasna poruka terorista



Direktor Policije Srbije Milorad Veljović ocenio je danas u Bujanovcu da je napadom na policajca Bljerima Mustafu u Bujanovcu uoči Dana državnosti Srbije teroristička grupa poslala jasnu poruku državnim organima i da će na to biti adekvatno odgovoreno.

"Nećemo dozvoliti da na ovim prostorima bude ugrožen ustavni poredak i krenućemo u odlučnu borbu sa terorizmom", rekao je Veljović nakon što je je u Bujanovcu obišao mesto incidenta kao i povređene.

Veljović je naveo da je porodica Mustafa bila na meti terorističkih napada 2000. godine kada je ubijen Bljerimov stric Ćemalj Mustafa
koji je bio direktor osnovne škole u selu Muhovac, a 2005. godine pucano je na Bljerimovog brata Besnika koji je ranjen.

Istražni sudija Visseg suda u Vranju Staniša Mihajlović izjavio je da je policajac Bljerim Mustafa teško povređen kada se aktivirala eksplozivna naprava dok je ulazio u službeni automobil "pežo 206" koji je potpuno uništen.

U tom incidentu povređene su i supruga Bljerima Mustafe Ljutvije i dve slučajne prolaznice, maloletne H.E (17) i B.L.(16).
XS
SM
MD
LG