Dostupni linkovi

Priveden advokat koji pomaže u odbrani Gotovine


U potrazi za tzv. topničkim dnevnicima policija je u Splitu privela zagrebačkog advokata Marina Ivanovića, koji pomaže odbrani generala Ante Gotovine, doznaje se večeras od advokata Mitka Naumovskog koji Ivanovića brani u postupku pred zagrebačkim Općinskim krivičnim sudom, gdje mu se sudi za uništenje ili prikrivanje arhivske građe.

"Kolega Ivanović priveden je u Splitu i u ovom trenutku je na putu u Zagreb, gdje bi policija s njim trebala obaviti obavijesni razgovor", kazao je za Hinu Naumovski, dodavši da, po njegovim saznanjima, Ivanović nije uhapšen.

To je potvrdio i načelnik Ureda direktora policije Krunoslav Borovec koji je rekao da u jutros započetoj akciji policije i vojne policije u sklopu potrage za tzv. topničkim dnevnicima niko još nije uhapšen

"Obavljena je pretraga desetak stanova, a s isto toliko osoba se razgovaralo ili će se razgovarati", kazao je za Hinu Borovec, ne želeći otkriti imena osoba čije je stanove i kuće policija jutros pretražila na osnovu sudskog naloga u potrazi za dokumentacijom iz akcija "Bljeska" i "Oluje", odnosno tzv. topničkim dnevnicima.
XS
SM
MD
LG