Dostupni linkovi

Mitrovica: Napadnuta porodica Olivera Ivanovića


Oliver Ivanović
Oliver Ivanović
Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je nepoznati muškarac u četvrtak upao u stan kandidata za gradonačelnika Severne Mitrovice Olivera Ivanovića i fizički nasrnuo na njegovu suprugu.

Hoti je u izjavi za RSE rekao da se incident dogodio nešto iza 16 časova i da je nepoznati muškarac fizički nasrnuo na Ivanovićevu suprugu i fizički joj pretio, a kao motiv za to je naveo Ivanovićevo političko angažovanje.

Ivanovićeva supruga je u trenutku napada bila sa svojim maloletnim sinom u stanu, rekao je Hoti ističući da policija intezivno traga za napadačem.

Oliver Ivanović je jedan od kandidata za gradonačelnika Severne Mitrovice ispred građanske inicijative “Srbija demokratija Pravda” na lokalnim izborima koji će na Kosovu biti održani 3. novembra.

Ivanović je potvrdio za RSE da se incident dogodio ali za sada nije želeo da govori više o ovom događaju.

Oliver Ivanović je nosioc građanske inicijative “Srbija Demokratija Pravda”, koja je prijavljena za učešće na kosovske lokalne izbore 3. novembra.

Ivanović je ranije u toku dana izjavio za Radio Kosova da se tenzije uoči izbora mogu očekivati, ali da je važno da se one spreče na vreme pojačanom budnošću onih koji su zaduženi za bezbednost.
XS
SM
MD
LG