Dostupni linkovi

Mitrovica: Napadnuta porodica Olivera Ivanovića


Oliver Ivanović
Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je nepoznati muškarac u četvrtak upao u stan kandidata za gradonačelnika Severne Mitrovice Olivera Ivanovića i fizički nasrnuo na njegovu suprugu.

Hoti je u izjavi za RSE rekao da se incident dogodio nešto iza 16 časova i da je nepoznati muškarac fizički nasrnuo na Ivanovićevu suprugu i fizički joj pretio, a kao motiv za to je naveo Ivanovićevo političko angažovanje.

Ivanovićeva supruga je u trenutku napada bila sa svojim maloletnim sinom u stanu, rekao je Hoti ističući da policija intezivno traga za napadačem.

Oliver Ivanović je jedan od kandidata za gradonačelnika Severne Mitrovice ispred građanske inicijative “Srbija demokratija Pravda” na lokalnim izborima koji će na Kosovu biti održani 3. novembra.

Ivanović je potvrdio za RSE da se incident dogodio ali za sada nije želeo da govori više o ovom događaju.

Oliver Ivanović je nosioc građanske inicijative “Srbija Demokratija Pravda”, koja je prijavljena za učešće na kosovske lokalne izbore 3. novembra.

Ivanović je ranije u toku dana izjavio za Radio Kosova da se tenzije uoči izbora mogu očekivati, ali da je važno da se one spreče na vreme pojačanom budnošću onih koji su zaduženi za bezbednost.
  • 16x9 Image

    Amra Zejneli

    (1986) Rođena u Mitrovici. Diplomirala žurnalistiku i studije Evropske unije na Univerzitetu Floride u SAD. Novinarstvom se počela baviti 2001. godine. Radi na kosovskom javnom servisu, RTK, kao odgovorni urednik radijskog programa za zajednice, a kosovskom dopisništvu RSE-a pridružila se maja 2010.

  • 16x9 Image

    Jasmina Šćekić

    Od 2003. godine radi kao novinar informativne redakcije Radija Kontakt Plus u Kosovskoj Mitrovici. Kao dopisnik Radija Slobodna Evropa za područje severnog Kosova radi od 2004. godine.

Vaše mišljenje

Prikaži komentare

XS
SM
MD
LG