Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Gaf nedelje od 24. do 30. jula


Zašto je bilo verovatnije da su se posmatrači priključili batinašima, nego da pomognu Teofilu Pančiću?

Posle pet meseci Ejup Ganić vratio se kući, Boris Tadić, uprkos apelima, potpisao nepopularni Zakon, a Slobodan Milošević možda uskoro dobije spomenik u Aleksincu.

Uz to, poslušajte i kako je Koštunica okrenuo leđa Svetlani Ražnatović, koji su novi problemi ministra Tomice Milosavljevića, ali i kako u sred krize hrana propada.

Predlog broj 1:
Teofil Pančić, juli 2010U autobusu punom putnika novinar Teofil Pančić udaran je metalnom šipkom po glavi, a da niko nije pritekao u pomoć.
Predlog broj 2:

Ejup Ganić po povratku u Sarajevo, 28. juli 2010Preko Istanbula Ejup Ganić vratio se u Sarajevo. Posle pet meseci procesa, srpsko pravosuđe doživelo još jedan poraz na međunarodnom nivou.
Predlog broj 3:

Predsednik Boris TadićUprkos apelima da to ne učini predsednik potpisao Zakon, kojim je ispunio san gradonačelnika kojima samo taj angažman nikako nije dovoljan.
Predlog broj 4:

Ljudi ostavljaju poruke u blizini grobnice Slobodana Miloševića u Požarevcu, mart 2010Dok u Aleksincu nameravaju da pored spomenika žrtava NATO-a postave i spomenik Slobodanu Miloševiću, Pravni fakultet u Beogradu studente šalje na obuku baš kod Miloševićevog advokata.
Predlog broj 5:

Svetlana Raznatović Ceca, arhiv


Podmladak DSS-a u kampanji protiv kiča, rialiti programima i turbo folka. Udarili su tako, u januaru 2007. godine, razotkriveni muzički ukus svoga lidera.

Predlog broj 6:


Tomica Milosavljević na vakcinisanju protiv virusa H1N1, decembar 2009Ministar zdravlja Tomica Milosavljević u jeku afera koje potresaju zdravstvo, zabeležen u sitauciji u kojoj se nameće pitanje da li ga i sećanje služi.
Predlog broj 7:

Ilustrativna fotografija
Tone mesa možda jesu propale, ali će biti uništene na valjan, tojest ekološki način.

XS
SM
MD
LG