Dostupni linkovi

Vanredna vijest

BANJALUKA


Vlada Republike Srpske (RS) razmatra danas izvještaj o radu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS u prvom polugodištu ove godine, te informacije o toku progovora o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju BiH Evropskoj uniji (EU) i učešću predstavnika RS u pregovaračkom timu.

SARAJEVO
Prvi zamjenik visokog predstavnika u BiH Rafi Gregorijan (Raffi Gregorian) posjetiće Srebrenicu, gdje će se sastati s policijskim službenicima, načelnikom Opštine Abdurahmanom Malkićem i predsjednikom Skupštine opštine (SO) Radomirom Pavlovićem.

ZVORNIK
U Zvorniku je za danas najavljen miting podrške institucijama Republike Srpske u organizaciji opštinske boračke organizacije sa područja Birča i sindikata Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina.
  • 16x9 Image

    Mirna Sadiković

    U novinarstvu je od 1994. Na Tuzlanskoj televiziji stiče prva novinarska iskustva kao reporter, a potom radi i kao urednik do 1999. Radila je na OBN televiziji, u sarajevskoj redakciji "Nezavisnih novina", a 2001. postaje dio ekipe Radija Slobodna Evropa. Obrađuje političke i ekonomske teme.

XS
SM
MD
LG