Dostupni linkovi

Vanredna vijest

LONDON


Britanska policija saopštila je da je otkrila još jednu bombu postavljenu u automobil parkiran u blizini vozila u kojem je, ispred prepunog londonskog noćnog kluba, takođe pronađena eksplozivna naprava.
Šef londonske antiterorističke policije Piter Klark rekao je na konferenciji za novinare da su dvije bombe očigledno povezane, jer su u njima pronađene iste supstance, a u oba automobila otkriveni su ekseri i kanisteri sa benzinom, prenose gencije.
Automobil bomba bio je parkiran istom kvartu u kom je policija prethodno otkrila srebrni "mercedes", u kome su se nalazili cilindri sa gasom, ekseri i detonator.
Ulica Hejmarket je, pored stanovnika Londona, prepuna turista i u blizini je Pikadilija, četvrti gdje su smještena pozorišta, restorani i pabovi.
  • 16x9 Image

    Lejla Sarić

    Diplomirani žurnalista. U novinarstvu od 1996, a u sarajevskoj redakciji RSE od 2002. kao novinar za radijski program i TV Liberty, te urednik vijesti. Od 2005. godine je urednik i web master internet stranice Radija Slobodna Evropa, a od 2016. regionalni web urednik za Balkanski servis.

XS
SM
MD
LG