Dostupni linkovi

BANJALUKA


Pripadnici Eufor-a, uz podrsku policije Republike Srpske, jutros rano su pretresli stan Mladena Zzupljanina u Banja Luci, sina optuzenog za ratne zlocine Stojana Zzupljanina i tom prilikom izuzeli dokumente, kompjutersku opremu i druge predmete.
Pripadnici NATO-a i Eufora pretresli su jutros u Banjaluci kuchu hasskog begunca Stojana ZZupljanina, dok su pripadnici policije Republike Srpske (RS) asistirali u akciji, potvrdjeno je iz Ministarstva unutarssnjih poslovca (MUP) RS.
Portparol MUP-a RS Tamara Despenich izjavila je novinarima da je
pretres protekao bez incidenata i da su iz kuche uzeti "odredjeni predmeti koje che snage NATO-a i Eufora naknadno analizirati".
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG