Dostupni linkovi

MOSKVA


SSef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je danas da se Moskva i dalje protivi pritisku EU da se stranim investitorima omoguchi ssiri pristup izvorisstima nafte i gasa Rusije i njenim izvoznim cevovodima.
Posle razgovora sa zvaniccnicima EU, Lavrov je rekao da Rusija posstuje principe medjunarodnog energetskog sporazuma koji je potpisala 1998. godine zajedno sa 50 drugih drzzava, ali da nastavlja da se protivi nekim od njegovih kljuccnih stavova.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG