Dostupni linkovi

SARAJEVO


Članovi Kolegija zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH sastali su se danas sa visokim predstavnikom u BiH Christianom Schwartz Schillingom. Ističući važnost vraćanja ustavnih reformi u parlamentarnu proceduru Schwartz Schilling je obećao ekspertsku i financijsku pomoć Evrope u ovom procesu u saradnjii sa SAD. Prema njegovim riječima, pitanje Javnog RTV servisa, uz policijsku reformu, predstavlja jedan od uvjeta za zaključivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

BANJA LUKA
Vlada Republike Srpske /RS/ danas je dala suglasnost za potpisivanje ugovora o kupovini i prodaji 65 posto državnog kapitala "Telekoma Srpske" poduzeću "Telekom Srbija", koji je ponudio 646 milijuna eura kao najbolji i ponuđač na provedenom međunarodnom tenderu, objavljeno je u uredu za odnose s javnošću vlade RS.
Ugovor o prodaji Telekoma Srpske biće potpisan sutra u Banja Luci u prisustvu dužnosnika Srbije i Republike Srpske.

BEOGRAD
Predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u Srbiji počinje danas u ponoć , i trajat će do nedjelje 21. siječnja u 20
sati, kada će biti zatvorena biračka mjesta. Direktor Centra za slobodne izbore i demokraciju (CeSID) Marko Blagojević ocijenio je da je ishod predstojećih izbora vrlo neizvjestan i dodao da je očekivana izlaznost od 3,8 do 3,9 milijuna birača .
XS
SM
MD
LG