Dostupni linkovi

PODGORICA


Poslanici Skupštine Crne Gore nastavit će danas raspravu o Prijedlogu zakona o budžetu za 2007. godinu. Budžet je planiran u iznosu od 616 milijuna eura, a ukupna javna potrošnja u iznosu od 588 milijuna eura. Poslanici opozicionih stranaka smatraju da budžet za 2007. godinu nije analitičan i transparentan.

SARAJEVO
Pokret "Dosta!" jutros je ispred zgrade Parlamenta Federacije BiH organizirao prosvjed protiv, kako navode, "nepravde, korupcije i preplaćenih političara koji su nam već bezbroj puta pokazali da su njihove jedine brige fotelje a ne narod ove napaćene zemlje". Članovi Pokreta zahtijevaju izmedđu ostalog zamrzavanje cijena struje, jer poskupljenje u januaru mnogi ne bi mogli preživjeti.

ZAGREB
Parlamentarni izbori u Hrvatskoj održat će se u studenom iduće godine, najavio je sinoć premijer Ivo Sanader gostujući na Hrvatskoj državnoj televiziji. Sanader je uvjeren u izbornu pobjedu HDZ-a i još jedan premijerski mandat.

BEOGRAD
Pred Drugim općinskim sudom u Beogradu danas počinje suđenje tridesetpetorici optuženih za sprječavanje službenih lica u vršenju dužnosti, prilikom hapšenja bivšeg predsjednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića 2001. godine.

BEOGRAD
Danas se navršavaju tri godine od početka suđenja optuženima za ubojstvo premijera Srbije Zorana Đinđića. Prema najavama iz tužilaštva i sudskog vijeća, izricanje presude može se očekivati krajem siječnja 2007. godine.
XS
SM
MD
LG