Dostupni linkovi

SARAJEVO


Prvi zamenik visokog predstavnika lLri Batler (Larry Butler) i predstavnik MMF-a u BiH Graham Slek (Slack) danas su upozorili da bi mogla biti ugrozena finansijska stabilnost zemlje ukoliko Dom naroda Parlamentarne Skupstine BiH potvrdi amandmane na Zakon o staroj deviznoj stednji koje je nedavno usvojio Zastupnicki dom.
Vrednost duga iznosi 2,4 milijarde KM.

PODGORICA
Direktor Uprave crnogorske policije Veselin Veljovich saopsstio je da policija radi na rasvetljavaju ubistva Srdjana Vojiccicha i napada na knjizzevnika Jevrema Brkovicha. On je kazao podgoricckoj "Republici", da policija preduzima operativno-tehniccke mere na rasvetljavaju tog zloccina, ali nije saopsstio nikakve detalje. Pet dana od napada na Brkovicha i ubistva njegovog vozacca Vojiccicha crnogorska policija nije nikoga zadrzzala u pritvoru zbog sumnje da je uccestvovao u tom zloccinu, iako je po pisanju medija saslussavala na desetine lica. Brkovich je saopsstio da se iz napada na njega i ubistva Vojiccicha stoje lica koja su se prepoznala u njegovom poslednjem romanu
"Ljubavnik Duklje", u kome su i pored pseudonima jasne aluzije na nekoliko lica iz vrha javne i kriminalne scene, ccija su se imena pojavljivala u takozvanoj duvanskoj aferi, odnosno navodnom ssvercu cigareta iz Crne Gore u Italiju.
XS
SM
MD
LG