Dostupni linkovi

BANJALUKA


Predsednik i premijer Republike Srpske (RS) Dragan CCavich i Milorad Dodik izbegli su u prossli ccetvrtak izbegli avionsku nesrechu, pisse banjaluccki magazin "Patriot" pozivajuchi se krugove bliske dvojici politiccara.
Kako se navodi, "drama se odvijala iznad Banjaluke", po povratku CCavicha i Dodika iz Sarajeva sa sastanka sa cclanovima Upravnog odbora Saveta za implementaciju mira u BiH.
"Kada je avion trebalo da se spusti na banjaluccki aerodrom Mahovljani, instrumenti su pokazali da je dosslo do kvara, jer se nije otvorio strojni trap i prednji toccak nije izassao. nakon jednocasovnog kruzenja nad aerodrom utvrdjeno je da otkazala elektronika koja je pogresno pokazivala da toccak nije u odgovarajuccem polozzaju.".
CCavich i Dodik su, pisse magazin, sve vreme ostali pribrani i nije ih zahvatila panika.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG