Dostupni linkovi

BEOGRAD


SSef poslanicckog kluba G17 plus u Skupsstini Srbije Miloljub Albijanich izjavio je u nedelju da Predrag Markovich, predsednik Parlamenta, nije vratio partijsku knjizzicu, ali nije precizirao da li je i dalje na funkciji potpredsednika stranke.
Albijanich je rekao da su na juccerassnjem sastanku GO G17 plus donete znaccajne odluke i za drzzavu i za stranku, a da mandatima poslanika u republicckom parlamentu raspolazze potpredsednik Izvrssnog odbora Zvonko Obradovich..
Miloljub Albijanic kaze da je statut veoma jasan i da posalnickim mandatima raspolaze stranka.
Miroljub Labus podneo je ostavku na funkciju predsednika stranke nakon odluke Glavnog odbora da odbaci njegov predlog o izlasku iz Vlade Srbije. Labus je podneo ostavku poccetkom maja nakon odluke Evropske Unije da zamrzne pregovore sa Srbijom i Crnom Gorom o pridruzzivanju i stabilizaciji zbog neizruccenja hasskog optuzzenika Ratka Mladicca.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG