Dostupni linkovi

BEOGRAD


Sin Ratka Mladica Darko rekao je za RTS da je Bezbednosno informativna agencija u sredu uvece sest sati saslusavala cetvoricu njegovoih ujaka trazeci podatke o Mladicu. On je kazao da nije privodjen ali da je poreska policija boravila u njegovoj firmi. Darko Mladich je kazao za beogradski Blic od petka da je imao sastanke sa predstavnicima vlasti u Srbiji u vezi sa pregovorima o predaji svoga oca, ali nije zzeleo da iznosi detalje. Od kraja decembra, kada je porodici porodici obustavljena Mladicceva penzija, počinju razne vrste pritisaka, kazao je Darko Mladicc, dodajucci da je poseta poreske policije i privođenje ujaka samo kulminacija. On nije zzeleo da kazze kada se poslednji put sreo sa ocem.
Poslanik Srpske radikalne stranke u Skupstini Srbije i Crne Gore, Dragan Todorovic izjavio je da je Darko Mladic, privodjen u Bezbednosno-informativnu agenciju gde su ga pripadnici te sluzbe "pokusali naterati da izda oca".
Supruga Ratka Mladica, Bosa Mladic, izjavila je beogradskim medijima da su u sredu uhapsena njena braca Miroslav i Vukasin Jedic, te rodjaci Krsto i Branislav Jedic.
XS
SM
MD
LG