Dostupni linkovi

BEOGRAD


Advokat Sretena Karicha, Zdenko Tomanovich izjavio je da se njegov klijent nalazi na leccenju u jednoj bolnici i Rusiji i da je ta informacija predata sudu. Tomanovich je rekao televiziji B92 da nisu taccne informacije koje su prenosili mediji o mestu gde se Karich nalazi. MUP Srbije je uputio u sredu dopis Interpolu da proveri gde se nalazi Sreten Karich, pre svega da li je na klinici "Bakuljev" u Moskvi. Za Sretenom Karichem MUP Srbije je ranije raspisao potragu, jer se
nije odazvao pozivu na saslussanje. Poreska uprava Srbije podnela je 16. januara javnom tuzzilasstvu kriviccne prijave protiv bivssih rukovodilaca Mobtela Sretena Karicha i Olge ZZilovich, zbog sumnje da su utajili porez od 2,8 miliona evra.
MUP Srbije je 19. januara beogradskom Okruzznom tuzzilasstvu podneo kriviccnu prijavu protiv Sretena Karicha zbog sumnje da je osstetio drzzavu za oko 50 miliona dolara.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG