Dostupni linkovi

I Goran Ivanišević pozitivan na korona virus


Đorđe Đoković, brat srpskog tenisera Novaka, i Goran Ivanišević na Adria Touru u Zadru, 21. jun 2020.

Goran Ivanišević, trener tenisera Novaka Đokovića, potvrdio je danas da je pozitivan na korona virus.

"Nažalost, nakon dva negativna testa u poslednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na kovid-19", napisao je Ivanišević na Instagramu.

Naveo je da se dobro oseća i da nema nikakvih simptoma.

"Želim da obavestim sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam kovid-pozitivan, i zamolim ih da preduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svima zaraženima što skoriji oporavak", napisao je Ivanišević.

Adria Tour u Zadru a prethodno u Beogradu, čiji je inicijator bio Novak Đokovoć, prekinut je u nedelju uoči finalnog meča nakon što je bugarski teniser Grigor Dimitrov objavio na društvenim mrežama da se na testiranju u Monte Karlu pokazalo da je pozitivan na Covid – 19.

Potom su testirani i svi igrači i lica koja su bila u kontaktu sa Dimitrovom, tako da je utvrđeno da su pozitivni na ovaj virus i Đoković i njegova supruga Jelena, hrvatski igrač Borna Ćorić i Đokovićev kondicioni trener Mario Paniči i srpski igrač Viktor Troicki.


XS
SM
MD
LG