Dostupni linkovi

U Hrvatskoj 47 novooboljelih, ukupno 1.126


Prazna ljetna bašta uslijed epidemije korona vrisua, Zagreb, 19. ožujka
Prazna ljetna bašta uslijed epidemije korona vrisua, Zagreb, 19. ožujka

Unazad 24 sata u Hrvatskoj je 47 novooboljelih, tako da je ukupni broj 1.126, izvijestio je na redovitoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera Civilne zaštite ministar zdravstva Vili Beroš.

Četvero je preminulih bolesnika unazad 24 sata i to redom starijih osoba od 71 do 92 godine starosti i redom kroničnih bolesnika, pa je ukupni broj preminulih od korona virusa u Hrvatskoj 12.

Broj izliječenih dosegao je rekord - unazad 24 sata izliječenih je čak 27, pa je ukupan broj izliječenih od korona virusa u Hrvatskoj dosegao brojku 119.

"Sljedeća dva i po do tri tjedna su kritično razdoblje koje će odrediti našu sudbinu. Poštujmo mjere i prebroditi ćemo ovu ugrozu", poručio je ministar Beroš.

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak izvijestio je da nema proboja bolesti u domove za starije osobe u Hrvatskoj.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izvijestio je da danas (4. travanj) stižu avioni Croatia Airlinesu s hrvatskim državljanima iz Italije, Švedske, Portugala i Španjolske.

Iz Rima će istim avioni stići i pet slovenskih državljana.

U nedjelju (5. travanj) stiže u Split katamaran uz Ancone u Italiji, na kojem će biti i 14 državljana Crne Gore.

XS
SM
MD
LG