Dostupni linkovi

Aleksandar Vučić u Drvaru i Mrkonjić Gradu


Vučić u obraćanju građanima u Mrkonjić Gradu
Vučić u obraćanju građanima u Mrkonjić Gradu

Srbijanski predsjednik i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković u Drvaru su otvorili pogon fabrike "Jumko" iz Vranja u kojem je zaposleno 80 radnika, a za čiju gradnju je Vlada Srbije izdvojila 500.000 eura.

Planirano je da bude zaposleno još 20 osoba.

Vučić je izjavio da je na račun drvarske opštine Srbija uplatila 925.000 eura, te da pomažu Dom zdravlja i obnavljanje objekta u kojem se nalazi ta zdravstvena ustanova. On je poručio da za srpski narod ni Oštrelj niti bilo šta ne može biti granica.

Vučić i Dodik sa privrednicima u Mrkonjić Gradu
Vučić i Dodik sa privrednicima u Mrkonjić Gradu

"I kada živimo u različitim državama uvijek znamo da pripadamo istom narodu i to je najvažnija poruka. Mi pripadamo srpskom rodu i tu smo da bismo pomagali jedni druge i uvijek ćemo to činiti. Na Srbiju možete da računate onoliko koliko mi znamo da je Drvar uz Srbiju. Koliko Drvar voli Srbiju toliko i mi volimo vas", poručio je Vučić.

Član Predsjednštva BiH Milorad Dodik ocijenio je da je posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Mrkonjić Gradu rezultat dobrog rada i odnosa koje Republika Srpska ima sa Srbijom u kontinuitetu.

XS
SM
MD
LG