Dostupni linkovi

Vučić: Očekujem da me saslušaju u slučaju Jovanjica


Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak uveče da očekuje da bude pozvan i saslušan posle krivične prijave koju je protiv njega podneo fukcioner Srpske napredne stranke Miloš Vučević zbog slučaja Jovanjica, navodeći da je opozicije lagala kad je tvrdila da je u to umešan njegov brat.

"Sad govore da je to lažno prijavljivanje, znaju da su lagali i sad će biti dokazano da su lagali, neću ih pustiti iz te priče, kako bi naučili da ne mogu da se služe besprizornim lažima", rekao je Vućić u Atini za TV Pink.

On je rekao da se njegov brat Andrej Vučić nije čuo sa vlasnikom imanja Jovanjica, gde je nađena velika količina maruhuane, nakon što je uhapšen, kao i da ga nikad nije ni upoznao, "ni slučajno".

"Bio je (vlasnik Jovanjice) na nekim privrednim forumima, pa šta, išao je kao privrednik, to ogranizuje Privredna komora", rekao je Vučić.

On je rekao da očekuje da se provere svi navodi oko toga da li je umešan on ili neki član njegove porodice, "ali da se vidi šta je to što su iz opozicije ponudili oko dokaza, iako nisu ponudili ništa od dokaza, i da se o tome obavesti javnost".

On je rekao da je bio u šoku kad se u utorak pojavila "fotografija Đilasa sa istaknutim narko dilerom".

"Nije reč o narkomanu, imaju oni mnogo narkomana, ima ih svuda naravno, nije to sporno, oni ih imaju u rukovodstvima svojih partija i na čelu svojih partija", rekao je Vučić, navodeći da za to ima dokaze.

Prema njegovim rečima, opozicija napada Gorana Papića, iz policije, jer je "hapsio tog narko dilera i razbio staklo da ga izvuče iz kola, kada je kod njega nadjena droga".

XS
SM
MD
LG