Dostupni linkovi

Vučić: Nisu krivi novinari za moje zdravstvene probleme


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na društvenim mrežama da se vratio na posao nakon dvodnevne zdravstvene krize uzrokovane problemima sa srcem.

On je danas također izjavio, kako prenosi agencija Beta, da sa njegovim lošim zdravstvenim stanjem nema nikave veze novinar TV N1, niti će imati bilo koji novinar, već su u pitanju njegovi hronični zdravstveni problemi, koji su bili akutni zbog čega je završio na Vojno medicinskoj akademiji, gde "nije bila laka noć na subotu".

"Bila je to savršena oluja, kako su rekli lekari", rekao je Vučič, odgovarajući na novinarska pitanja, nakon sastanka sa predstavnicima kompanije Azvirt, sa kojom je potpisan komercijalni ugovor za izgradnju deonice auto-puta Ruma-Šabac i brze saobraćajnice na deonici Šabac-Loznica.

On je, na pitanja TV N1, rekao da mu je bilo veliko zadovoljstvo da odgovarana na pitanja ove medijske kuće tog dana, misleći na nedavno otvaranju Bulevara Vudri Visona, jer je "zahvaljujući tome pao rejting onih koje protežirate ispod 6 odsto".

"Ja bih vašem novinaru dao politički orden jer mu je omogućio svojim pitanjima da bude tako uspešan toga dana", reako je Vučić.

Vučić je u petak primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog kardiovaskularnih problema.

XS
SM
MD
LG