Dostupni linkovi

Predsedništvo za RSE: Vučić će za Maju Pavlović učiniti sve što je u njegovoj moći


Maja Pavlović, vlasnica televizije Kanal 9
Maja Pavlović, vlasnica televizije Kanal 9

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, sastaće se 30. avgusta u devet sati sa Majom Pavlović, vlasnicom televizije Kanal 9 iz Novog Sada, koja štrajkuje glađu, kako bi razmotrili načine da joj se pomogne, izjavila je za Radio Slobodna Evropa, Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije.

„Predsednik će pokušati da pronađe najbolje rešenje, da vidimo na koji način možemo da pomognemo Maji da izađe iz problema u kom se našla ona i televizija koju vodi. Sve što bude u našoj moći, sve što budemo mogli da nađemo kao rešenje u okviru zakona, potrudićemo se da ga nađemo. Predsednik će sve što bude mogao da učini učiniti za Maju. Više o tome šta tačno može da bude urađeno na njenom slučaju znaćemo u petak“, rekla je za RSE Suzana Vasiljević.

Ona je dodala da bi se Vučić sastao ranije sa Majom Pavlović, ali da je do pre neki dan bio na službenom putu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Maja Pavlović, koja zbog finansijskih problema medija koji vodi štrajkuje glađu treću put u poslednjih 15 meseci, potvrdila je za RSE da će otići na sastanak sa Aleksandrom Vučićem i dodala da za sada ne prekida štrajk glađu.

Maja Pavlović i dalje čeka prijem kod predsednika Srbije
molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:01:05 0:00
XS
SM
MD
LG