Dostupni linkovi

Funkcioner SNS-a najavio tužbu protiv Bastaća zbog tvrdnji o kupovini odbornika


Kaže da za svoje tvrdnje ima dokaze u vidu snimaka: Marko Bastać

Zamenik šefa odbornika Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Radoslav Marjanović najavio je u nedelju da će podneti tužbu protiv predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća zbog tvrdnji da je Marjanović nudio novac i beneficije odbornicima opštine Stari grad za njihove glasove.

"Sve svoje tvrdnje koje je izneo lično protiv mene imаće prilike dа dokаže nа sudu", naveo je Marjanović u pisanoj izjavi.

Marjanović je ocenio da Bastać pokušаvа dа "jeftinom demаgogijom i lаžimа skrene pаžnju sа brojnih mаlverzаcijа i lopovlukа koji su otkriveni u opštini Stаri grаd i Sportsko-rekreativnom centru 'Milаn Gаle Muškаtirović'".

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je ranije u nedelju da je Marjanović nudio novac i druge beneficije nekolicini odbornika te opštine u zamenu za glasove, za šta je Bastać naveo da postoje video snimci koji to dokazuju.

Beogradska opština Stari grad je jedina opština u Beogradu u kojoj SNS nije dobila vlast na poslednjim lokalnim izborima u Beogradu marta 2018. godine. Opštinu vodi grupa “Čuvari Starog grada”, na čelu sa Markom Bastaćem koji je nedavno pristupio opozicionoj Stranci slobode i pravde (SSP) koju vodi nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Radnici opštine Stari grad blokirali radove na gradilištu Trga republike
molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:00:54 0:00

XS
SM
MD
LG