Dostupni linkovi

Obradović na svoju ruku izašao iz bolnice


Vukašin Obradović
Vukašin Obradović

Glavni i odgovorni urednik i direktor nedeljnika "Vranjske" Vukašin Obradović izašao je iz bolnice na lični zahtev, nakon što je hospitalizovan zbog štrajka glađu koji je započeo zbog gašenja tog lista.

Ranije Vukašin Obradović, koji je bio smešten na interno odeljenje Zdravstvenog centra u Vranju, na preporuku lekara počeo je da uzima hranu.

Direktor ZC Dragan Veličković izjavio je da je nakon terapije koju je primio zbog dehidratacije organizma, Obradović trenutno stabilno, saopštio je NUNS.

Podrvrgnut je dijagnostičkim pregledima i data mu je terapija, jer do jutros nije uzimao vodu i hranu.

Prethodno je saopšteno iz Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) da je zdravstveno stanje glavnog i odgovornog urednika i direktora nedeljnika "Vranjske" Vukašina Obradovića jutros je stabilno.

Obradović je proteklu noć proveo u lokalnom Domu zdravlja pod stalnim nadzorom lekara, podsetio je NUNS.

Uslediće pregledi i analize zbog čega će Obradović i danas ostati u zdravstvenoj ustanovi u koju je ga je kasno sinoć, nakon što mu je pozlilo, smestila ekipa Hitne pomoći, navelo je to staleško udruženje.

Lekari su ga pregledali i zaključili da mu je potrebna bolnička nega kao i dodatni pregledi, što je on prihvatio, dodao je NUNS.

Obradović je juče počeo štrajk glađu u redakciji, nakon što su "Vranjske" ugašene juče, posle 23 godine postojanja.

[RSE/Fotogalerija: 19. septembar 2017.]

XS
SM
MD
LG