Dostupni linkovi

Krivokapić: Tivat je cijena za državne izbore


Krivokapić: Tivat je cijena za državne izbore

Komentarišući epilog izbora u Tivtu, predsjednik Skupštine Crne Gore i SDP-a Ranko Krivokapić je podsjetio da je opozicija tražila odlaganje izbora u Tivtu zbog sumnji u regularnost. Kako su izbori u Tivtu održani, Krivokapić je konstatovao da se morala platiti cijena da bi se došlo do velikog Sporazuma.

„Tivat je klopka ili zamka koju smo platili svi iz opozicije, pa i SDP kao dio opozicije, da bi se došlo do velikog cilja, a to su slobodni ili manje sporni izbori na državnom nivou“, smatra Krivokapić.

Kada je riječ o izbornom rezultatu SDP-a, Krivokapić je podsjetio da ni jedan drugi grad nema aerodrome koji zapošljavaju par stotina sezonaca osim Tivta.

„Zato ne očekujem da se ti rezultati izbora mogu ponoviti na taj način. Odsustvo opozicije onemogućilo je efektuvnu kontrolu izbora i vidjeli ste da je SDP, uz SNP, bila jedina opoziciona partija na tim izborima. SDP je ostao i dalje najjači oponent DPS-u u Tivtu. A sezonsko zapošljavanje dovodi do sezonskih partija, a sve to završava u septembru. Tako da u oktobru nećemo imati ni sezonski zaposlenih, a ni sezonski zaposlenih na tim izborima“, rekao je Krivokapić.

XS
SM
MD
LG