Dostupni linkovi

Vučić: Izbori mogući 24. aprila


Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije nerealno da vanredni izbori budu 24. aprila, o čemu je u i danas pišu pojedini mediji.

Odgovarajući na pitanja novinara nakon otpočinjanja radova na mostu kod Ostružnice, premijer nije želio da komentarise najavu ujedinjavanja opozicije, navodeći da će on nastaviti da radi marljivo, a da oni rade svoj posao, te da se ne sjekira mnogo zbog njihovih najava.

"Ujedinjenje opozicije ne kometarišem, sve sam rekao u jednom danu, i vratiću se na tu temu za 45 dana, pa zatim za 80 dana. U međuvremenu, radiću marljivo, radiću i u njihovo ime i za njihov račun, za sve to što nisu na svom radnom mjestu, radiću i napravićemo da Srbija bude bolje mjesto za život za sve", poručio je Vučić.

On je rekao da u izbornoj kampanji neće biti duže od 10 dana i odbacio kritike da je njegovo današnje prisustvo povodom početka izgradnje mosta kod Ostružnice dio predizborne kampanje.

Današnji dogadajaj je ono čime sam se bavio svakog dana kao premijer, primetio je Vučić i dodao da će to nastaviti da radi sve dok je u vladi.

"Osim ako me ne pobijede", rekao je Vučić.

XS
SM
MD
LG