Dostupni linkovi

Stefanović očekuje skoru odluku o izborima


Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je da je na lideru te stranke i premijeru Aleksandru Vučiću da odluči da li će biti održani vanredni parlamentarni izbori, jer je on i sastavljao Vladu.

Stefanović je za Radio-televiziju Srbije, povodom sednice Glavnog odbora SNS na kojoj bi lider stranke trebalo da saopšti da li će biti raspisani izbori, izrazio uverenje da će Vučić doneti tu odluku sagledavajući interese ne samo stranke, nego čitave Srbije.

"Razgovaraćemo o tome šta je budućnost Srbije i vodjeni tim interesima će preovladati da li će predsednik doneti odluku da li će biti izbora ili ne. Ne očekujem da će neko njemu poveriti mandat, jer on ima pravo na odluku jer je on i sastavljao Vladu i verujem da će ona biti motivisana najboljim interesima Srbije", rekao je Stefanović.

Sednica Glavnog odbora SNS biće održana danas u Zemunu, s početkom u 11.00 sati. Kako je najavljeno, Vučić će od članova tog stranačkog tela zatražiti pravo da i pre skupštine stranke odluči o eventualnom održavanju izbora. Prvi deo sednice biće otvoren za javnost.

XS
SM
MD
LG