Dostupni linkovi

Cvijanović : Insistiranje na audio snimku igrokaz opozicije


Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je današnji istup opozicije u vezi sa spornim audio-snimkom zapravo još jedan igrokaz potrošene opozicije.

"Nakon što su pokušali da naprave cirkus od Narodne skupštine Republike Srpske, pa im to nije pošlo za rukom, onda se opozicija okrenula privatnim detektivskim agencijama. Tragikomično", rekla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, očito je priča o snimku jedina tema koja opoziciju još drži na okupu i kojom nastoje da prikriju svoje katastrofalne greške koje čine u Sarajevu, kao i sopstvenu političku slabost i unutrašnja cijepanja.

"Pošto su i sami rekli da materijal koji prezentuju nije pravno upotrebljiv, ostaje mi jedino da i ovaj današnji nastup opozicije nazovem najobičnijim cirkusom", istakla je Cvijanovićeva.

Predstavnici opozicije u Republici Srpskoj saopštili su da je forenzičko vještačenje audio-snimka, u kojem se govori o navodnoj kupovini poslanika, pokazala da je snimak autentičan, da nije montiran, niti naknadno sinhronizovan.

Opzicija u RS je rekla da bi Cvijanovićka koja je i ranije dematovala da ima veze sa ovim snimkom koji svejedoči o takozvanoj kupovini glasova, nakon ovoga morala da podnese ostavku.

XS
SM
MD
LG