Dostupni linkovi

Demanti da je Sanda Rašković Ivić isključena iz stranke


Demokratska stranka Srbije (DSS) demantovala je da je njen predsednik Sanda Rašković Ivić isključena iz ove partije i ocenila da ta navodna odluka predstavlja "poslednji pokušaj režima da oslabi DSS".

Iz DSS-a je saopšteno da je navodnu odluku o kojoj su obavešteni mediji donela nepostojeća Disciplinska komisija, budući da su njeni članovi još ranije isključeni iz stranke zbog kršenja Statuta i rada u interesu SNS-a.

"DSS se više neće baviti cirkuskim predstavama bivših članova, takozvanog Samostalnog DSS-a, već će nastaviti da kritikuje režim SNS-a i njenih satelita", saopšteno je iz DSS-a, vanparlamentarne stranke u Srbiji.

Opštinski odbor DSS-a na Paliluli danas, ranije, saopštio je da je Disciplinska komisija te stranke isključila iz članstva predsednika DSS-a Sandu Rašković Ivić zbog kršenja Statuta stranke.

Odbor je o tome obavestio Predsedništvo i uputio zahtev da se sazove Skupština DSS-a, na kojoj bi bio izabran novi predsjednik i bili vraćeni članovi koji su napustili stranku poslije njenog izbora.

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG