Dostupni linkovi

SNS traži ostavku Pajtića


Srpska napredna stranka (SNS) zatražila je danas od predsednika Vlade Vojvodine i lidera opozicione Demokratske stranke (DS) Bojana Pajtića da podnese ostavku.

"Bojan Pajtić treba da podnese ostavku jer građani Vojvodine ne mogu više da budu taoci lopovluka, svireposti i bahatosti predsednika DS-a koji na najbrutalniji način otima novac od dece sa posebnim potrebama, kao u slučaju Heterlend, a više od 25 miliona narodnih para poklanja članovima svoje stranke", navodi se u saopštenju.

Zahtevom za smenu, SNS je reagovala na izjavu Pajtića koji je naveo da podržava odluku generalnog sekretara njegove stranke Branimira Kuzmanovića da podnese ostavku na mesto predsednika opštine Vračar po preporuci Agencije za borbu protiv korupcije i zatražio da isto učine i ministri pravde i odbrane Nikola Selaković i Bratislav Gašić.

"Za razliku od njega (Kuzmanovića) oni ljudi koji upravljaju ovom državom, kao što je gospodin Selaković, koji je imao preporuku za razrešenje, ili gospodin Gašić koji je milioner, koji je opredeljivao sredstva svojim privatnim firmama i medijskim kućama, nisu poslušali Agenciju", istakao je Pajtić.

XS
SM
MD
LG