Dostupni linkovi

Osumnjičeni priznao ubistvo navijača Zvijezde


Osumnjičeni za ubijstvo Marka Ivkovića, srpskog navijača ubijenog prošlog petka u Istanbulu uoči košarkaške utakmice Galatasaray - Crvena zvezda, priznao je ubistvo, prenosi RTS.

Prema pisanju turskih medija, 53-godišnji Kadri Aktaš tijekom davanja iskaza policiji rekao je da su srpski navijači prvi napali navijače Galatasaraya, gađajući ih kamenjem i udarajući palicama, kao i da je on zatim uzeo nož u ruke "ne shvatajući šta čini".

Šef istanbulske policije Selami Altinok izjavio je da osobe koje su sudjelovale u ubojstvu Ivkovića nisu huligani koji su sudjelovali u tučnjavi prije utakmice.

Sud u Istanbulu je danas podigao optužnicu protiv turskog državljanina Aktaša, osumnjičenog da je na smrt izbo Marka Ivkovića.

Sud je, osim podizanja optužnice, također naložio da se osumnjičeni Kadri Aktaš zadrži u pritvoru do suđenja, prenijela je agencija AP.

Preostala šestorica osumnjičenih za sudjelovanje u ovom zločinu pušteni su poslije ispitivanja u policiji, ali bi protiv njih i dalje mogle biti podnesene optužnice.

XS
SM
MD
LG