Dostupni linkovi

Londonski taksisti bojkotuju bivšeg ministra


Vozači londonskog crnog taksija odlučili su da bojkotuju bivšeg ministra Dajevida Melora zbog uvreda koje je, kako kažu, "taj umišljeni snob" uputio na
račun njihovog kolege.

Melor i ledi Kobam ušli su u taksi posle svečanosti u Bakingemskoj palati, tokom koje je partnerka bivšeg ministra odlikovana.

Vozač (38) je ispričao za tabloid San da mu je Melor prigovorio zbog toga što je taksista navodno izabrao loš put i drsko ga ubeđivao da on bolje poznaje London.

Melor je kritikujući vozača čak rekao za sebe i da je "savetnik britanske kraljice", a taksita je tiradu bivšeg člana vlade Džona Mejdžora snimio.

Mediji su objavili snimak, a tabloidi su se naslađivali pričom, podsetivši da je Melor iz Mejdžorove vlade izašao posle skandala zbog preljube.

Melor je izneo niz uvreda na račun taksiste, nazivajući ga "debilom" i naređujući mu da ućuti, a vozač tvrdi da se prema njemu nijedna mušterija nije ovako ponašala.

Kolege vozači su pokazali solidarnost, a San je danas svojim čitaocima poklonio nalepnicu na kojoj je precrtana slika bivšeg ministra uz natpis "Strogo zabranjeno: pušenje, hrana, piće... i Dejvid Melor".

XS
SM
MD
LG