Dostupni linkovi

Akcija protiv dilera u Beogradu i Novom Sadu


Pripadnici beogradske i novosadske policije pretresli su danas u koordiniranoj akciji 50 lokacija - stanova, kuća i vozila najjačih narko dilera u Beogradu i Novom Sadu te riveli 16 osoba, dok se za jednom traga, doznaje Tanjug.

Na 28 lokacija u Beogradu pronađeni su narkotici, oružje i drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelima, a privedeni su: Siniša Cvetić (39), kod koga je zaplijenjena vagica za precizno mjerenje s tragovima heroina, zatim Miroslav Jocić (31) kod koga je zaplijenjen pečat općine Voždovac, Filip Pejović (31) kod koga je u vozilu zaplijenjeno oko 30 gr heroina, kao i njegova tetka Slobodanka Ninić (51) kod koje je pronađeno tri puta po pet grama heroina.

Privedeni su, također, Tihomir Živojinović (53) i njegova kćerka Vanja Živojinović (32) u čijem dvorištu je pronađena zakopana termos boca sa 88 paketića heroina. Privedeni su i Dragan Ristić (29) kod koga su pronađena dva paketa marihuana i 20 paketića tog narkotika i Đorđe Pejičić (20) sa 1,5g heroina, potvrđeno je Tanjugu u policiji. U Novom Sadu je izvršen pretres 17 lokacija, a privedeno je osam osoba.
XS
SM
MD
LG